Wie zijn wij?

Over Vesseur

Historie

Al ruim 100 jaar zijn wij gevestigd in Roelofarendsveen. In 1914 was Cees Vesseur de oprichter van het bedrijf, sinds enige jaren zijn Thijs van Rijn (links) en Johan van Klink (rechts) als trotse en enthousiaste eigenaren actief. Werkzaam volgens een eigen visie, altijd complementair aan elkaar.

In al die jaren heeft Vesseur een goede naam opgebouwd in Roelofarendsveen en omgeving, waar we bekend staan om onze gedrevenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van het werk.

We werken in een klein en zeer ervaren team, waar de communicatielijnen altijd kort zijn. Zo vinden we altijd de oplossing die u wenst. Twijfel dus niet langer en neem contact met ons op. Wij staan klaar om al uw zorgen uit handen te nemen.

Opgericht
0
Jaar
0
Leuke projecten
0 +

Visie & Missie

Als loodgietersbedrijf willen wij naast onze opdrachtgevers staan. We zijn meer ‘partner’ dan alleen installateur. Met onze ruime ervaring zijn we uitstekend in staat om, al in een vroeg stadium, een adviserende rol te spelen in het bouwproces.

Onze missie is het ontzorgen van klanten. Wij staan voor (het meedenken in) oplossingen en uiteindelijk altijd voor een resultaat van topkwaliteit. Kernwoorden die daarbij passen: persoonlijk, flexibel, kwaliteit en vriendelijk. Bovenal gaan we voor ‘afspraak is afspraak’.

Ons klantenbestand bestaat uit aannemers, bedrijven, particulieren, woningstichtingen, gemeenten en VVE’s. Voor ons is een ‘kleine’ klant net zo belangrijk als een ‘grote’ klant en dat wordt gelukkig gewaardeerd, blijkt uit de cijfers die we behalen in onze klanttevredenheidsonderzoeken.