Historie

Al ruim 100 jaar zijn wij gevestigd in Roelofarendsveen. In 1914 was Cees Vesseur de oprichter van ons bedrijf en sindsdien is het binnen de familie gebleven. Op dit moment zijn Thijs van Rijn en Johan van Klink als eigenaren actief. In al die jaren heeft Vesseur een goede naam opgebouwd in Roelofarendsveen en omgeving, waar we inmiddels bekend staan om onze gedrevenheid en kwaliteit van het werk.

Visie

Als loodgietersbedrijf willen wij naast onze opdrachtgevers staan. Wij zijn meer ‘partner’ dan alleen installateur. Met onze ruime ervaring zijn we uitstekend in staat om, al in een vroeg stadium, een adviserende rol te spelen in het bouwproces. In de komende jaren willen we die rol steeds verder invullen en uitbreiden. Zo willen wij een totaalaanbod bieden, van het monteren van een douchekraan bij een particulier tot aan het sparren over een kantorencomplex met een aannemer.

Missie

Onze missie is het ontzorgen van onze klanten als het gaat om de diensten die we leveren. Wij staan voor (het meedenken in) oplossingen en uiteindelijk voor een resultaat van topkwaliteit. Kernwoorden die bij onze missie passen zijn: persoonlijk, flexibel, kwaliteit en vriendelijk. Bovenal gaan we voor ‘afspraak is afspraak’ of zoals onze kreet van het 100-jarig bestaan al aangaf ‘Geen gezeur, bel Vesseur’.

Klanten

Ons klantenbestand bestaat uit aannemers, bedrijven, particulieren, woningstichtingen, gemeenten en VVE’s. Voor ons is een kleine klant net zo belangrijk als een grote klant en dat wordt gelukkig gewaardeerd, blijkt uit de cijfers die we behalen in onze klanttevredenheidsmetingen.
|