Werkzaamheden

Waterinstallaties

Waterinstallaties

Uitbreiding, aanleg, aanpassing  of onderhoud van uw leidingsysteem voor warm en koud water nodig? Dat is een klus voor een specialist. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen zoals persfittingen. Ook de knelfitting en solderen wordt door ons nog steeds toegepast. Voor de verschillende soorten en merken kunststof hebben wij tevens oplossingen voorhanden.

Het is van groot belang dat er zich in uw leidingen geen bacteriën zoals legionella kunnen nestelen. Een belangrijke reden om dit werk door een specialist uit te laten voeren. Bij Vesseur maken wij daar werk van! Wij ontwerpen en berekenen de installatie en/of denken mee over de gevaren. Waar nodig passen we hier de installatie op aan. 

Of het nu gaat om nieuwbouw of een verbouwing, er is altijd een oplossing voor het leidingwerk in uw huis of bedrijfspand. We werken in een klein en zeer ervaren team, waar de communicatielijnen altijd kort zijn. Zo complementeren we elkaar en vinden we altijd de oplossing die u wenst. Neem gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!